Het och syrlig! Len och krämig! Bästa tillbehör till det mesta! Glöm inte att tagga oss när du provar detta receptet! #nandinkimchirecept
INGREDIENSER 2 PORTIONER
-
2 vitlöksklyftor (pressad)
-
1 citron (pressad)
-
1 msk tahini
-
1 msk sesamolja
-
1 msk mirin
-
1 dl Nandin Kimchi
-
1 burk kikärtor (400g)
-
Salt
-
Peppar
-
Röd peppar
- Sesamfrö
Gör så här:
-
Lägg kimchi, mirin, sesamolja, tahini, citronsaft, och pressad vitlök i en matberedare och mixa till en jämn smet.
-
Skölj kikärtorna och tillsätt i smeten och mixa i ca 1-2 minuter. Smaka av hummusen och tillsätt salt, peppar och röd peppar. Tillsätt eventuellt mer mirin beroende på hur lös du vill ha din hummus.
-
Till servering lägg i en skål och ringla över lite sesamolja, sesamfrö och röd peppar. Toppa med salladsmix och grönsaker.